ALGEMENE VOORWAARDEN 


SOC. AGR. POGGIO IMPERIALE


Contrada San Savino, 18 - 62012 Civitanova Marche (MC) - Italy
P.I. 01912520432


Wij heten u van harte welkom in SOC. AGR. POGGIO IMPERIALE en wij verzoeken u zich op de hoogte te stellen van deze Algemene Voorwaarden.
1. Algemeen
* Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van SOC. AGR. POGGIO IMPERIALE
* Met het aangaan van een huurovereenkomst worden deze Algemene Voorwaarden van kracht.
* Op verzoek wordt een exemplaar van deze Algemene Voorwaarden kosteloos verstrekt aan de gebruikers.
* Huurders dienen een vaste woon- of verblijfplaats te hebben.
* De beheerder is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van de gebruikers. Bij geschillen zijn alle (juridische) kosten voor rekening van de gebruikers.
* Alle risico’s met betrekking tot een verblijf in SOC. AGR. POGGIO IMPERIALE zijn voor rekening van de gebruikers.
* Beschadigingen en vermissingen van roerende en onroerende goederen van eigenaar dienen door de gebruikers onmiddellijk te worden gemeld en vergoed aan de eigenaar.
* Gasten dienen instructies van de beheerder op te volgen.
* De beheerder kan gasten, bij overtreding van deze Algemene Voorwaarden en bij ongepast gedrag, met onmiddellijke ingang de toegang tot SOC. AGR. POGGIO IMPERIALE te ontzeggen en/of weigeren, zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van verblijfskosten.
* De administratie van de beheerder is bepalend bij onderling meningsverschil tenzij de gebruikers het tegendeel kunnen bewijzen.
* Gasten van Agriturismo Le Marche dienen zich te houden aan het Huishoudelijk Reglement

2. Reservering en bevestiging
* De huurovereenkomst kan schriftelijk of per E-mail worden aangegaan.
* Na ontvangst van uw reservering verzoek stuurt SOC. AGR. POGGIO IMPERIALE een bevestiging (mits plaats beschikbaar). Daarna is de reservering definitief.
* Op onze reserveringsbevestigingen wordt verwezen naar deze Algemene Voorwaarden. Voor het reserveren van een verblijf in SOC. AGR. POGGIO IMPERIALE worden geen extra kosten in rekening gebracht.

3. Betaling
* De verblijfskosten in SOC. AGR. POGGIO IMPERIALE dienen bij reservering voor 50% te worden voldaan binnen 5 werkdagen, het restant (50%) contant bij aankomst, de boeking vervalt automatisch indien de betaling uitblijft.
De tarieven vindt u terug onder prijzen op de website.

4. Annulering
* Bij annulering vanuit de kant van de huurder vindt er geen restitutie plaats.
*SOC. AGR. POGGIO IMPERIALE behoudt zich het recht tot annuleren vanaf haar zijde indien er sprake is van overmacht, zonder vergoeding van schade, de reeds gedane betalingen zullen gerestitueerd worden binnen 1 week na annulering op de rekening van de huurder, indien dit het geval is tijdens de huurperiode dan zal de resterende huurperiode worden gerestitueerd worden.


SOC. AGR. POGGIO IMPERIALE
Contrada San Savino, 18 - 62012 Civitanova Marche (MC) - Italy
P.I. 01912520432